BestillBestilling

netter
Ønsker enkeltrom

Sykkel VM 2017 i Bergen

Sykkel VM 2017 på landevei arrangeres i år i Bergen av Norges Cykleforbund. Dette er andre gang denne store sommerbegivenheten arrangeres i Norge. I 1993 ble det arrangert i Oslo, og den gang fikk man også VM i banesykling som ble arrangert i Hamar. Dette er en stor begivenhet for Bergen og Norge og byen er stolt over å ha fått dette arrangementet foran 6 andre alternativer.

Sykkel-VM 2017

Overnatting Sykkel-VM 2017

Sykkel-VM 2017 blir en stor begivenhet for Bergen. Når begivenheten nærmer seg fylles byen med publikummere, frivillige og arrangører som alle ser frem til å være en del av dette arrangementet. Dette er et prestisjetungt stevne innen sykkelsporten, og vinneren får æren av å sykle med regnbuefarger helt frem til neste VM. Når alle publikummere, arrangører og frivillige inntar byen blir det høyt press for å finne et sted å tilbringe natten da alle steder raskt fylles opp. Spesielt vil man slite med å finne et sted å bo om man ønsker å bo nær sentrum.

Bergen YMCA Hostel

Men midt i hjertet av Bergen finner du Bergen YMCA Hostel. Her tilbys billige overnattingsplasser året rundt. Enten du helst vil ha ditt eget rom, eller om du kun trenger en seng og ikke har noe imot å dele med andre, er dette et billig og godt alternativ som ligger rett ved turistinformasjonen og Fisketorget. For deg som vil oppleve Bergen sentrum, men gjerne vil gjøre det på billigst mulige måte, er dette stedet å være.

Tilgjengelige soveplasser

Bergen YMCA Hostel har tilgjengelige soveplasser å tilby under sykkel-VM. Del med andre som har samme interessen for sykkel-VM, eller vær tidlig ute å finn et eget rom slik at du kan slappe av i fred på rommet når kvelden kommer og du vil gire ned og slappe av for å være klar for en ny og spennende dag. Sengeplasser under denne typen begivenheter fylles raskt opp så det er viktig å være tidlig ute for å få en sentral plass å bo.

Forhåndsbooking av rom

Det er mulighet for forhåndsbooking av rom for sykkel-VM på bergenhostel.com. Ikke vent til siste øyeblikk og risiker at det ikke er rom igjen når VM starter, men benytt muligheten for å bestille et rom eller en seng så sentralt i Bergen som det er mulig å komme. Er du en av de frivillige, eller skal være med å arrangere, er det utrolig viktig å ha et godt sted å overnatte så du kan være opplagt til en innsats for å hjelpe å få arrangementet i havn.

Med overnatting midt i sentrum så kan du benytte sjansen mens du er der til å se deg rundt i denne spennende byen på vestkysten av Norge. Her er mye unik natur og spesiell arkitektur som ikke er å finne mange andre steder. Forbered deg nå og gå inn på bergenhostel.com og bestill overnatting nå så du ikke går glipp av denne muligheten til å være midt i sentrum av denne begivenheten. Når dette arrangementet igjen gjør sitt inntog i Norge, er det verdt å få det med seg.

Webdesign og publiseringsløsning © Argo Internett AS